34343434

Cykel Service

JOOLL ønsker at gøre det simpelt og nemt for alle, og derfor er forsikring og service af din cykel inkluderet, når du vælger en JOOLL. Du kan altså frit bruge din cykel uden store bekymringer, for skulle den blive stjålet eller gå i stykker på anden vis, så står vi hos JOOLL klar til at hjælpe. Vi ønsker nemlig at gøre cykelturen så let som muligt for dig.

JOOLL tilbyder service på din cykel

Det skal være en fornøjelse at have en JOOLL. Derfor har vi gjort alt hvad vi kan for at gøre det er let og mest muligt administrationsfrit. Inklusiv i vores servicepakke har vi indlagt et fast servicetjek 1 gang om året ude på din arbejdsplads (eller der hvor JOOLL’en er), hvor vi som udgangspunkt kommer ud og servicere på stedet. Vi kan også hente cyklen ind og levere tilbage efter reparation/gennemgang. I enkelte tilfælde hvor der ligger en mekaniker nær brugeren kan det være at vi henviser. Service er efter 6, 18 og 30 måneder. Her gennemgår vores dygtige mekanikere JOOLL’en og sørger for at specielt batteri og motor bliver serviceret. Vi opstrammer , rengører og smører mekaniske dele, pumper dækkene, retter og justerer egeren og fælge og tjekker sliddelene. Ganske som en bil, så skal en JOOLL serviceres og gennemtjekkes. Alt dette er inklusiv.
Skulle der være sliddele der trænger til at blive skiftet tilbyder vi også det på stedet. Man kan også tilvælge vores servicePLUS pakke, således udvalgte sliddele og udrykninger ved punkteringer er med i pakken. JOOLL Race & MTB leveres med en servicepakke der indeholder det samme som en standard JOOLL service aftale. Dvs. ikke dæmpere samt andre komponenter der adskiller sig fra ovenstående standard service.

Du kan med fordel også opgradere til vores ServicePLUS pakke, hvor der vil være fuld dækning på skader, som ikke er selvforskyldte. Skulle et uheld ske løbende, står vi klar til at reparere din cykel, og du vil hurtigst muligt få din JOOLL tilbage igen.

JOOLL - Koncept kort fortalt

Med en JOOLL kan du nu få en super lækker cykel/ladcykel af din arbejdsgiver på helt samme måde som en fri bil.

Konceptet er meget enkelt. Din arbejdsgiver leaser en JOOLL og stiller den til rådighed for dig og du bliver så kun beskattet af leasingprisen over lønnen.

– Og så er serviceaftale og forsikring oven i købet inkluderet

Endelig et grønt medarbejdergode der giver mening og som man kan bruge lige så tosset man vil privat uden bekymringer.
Det kalder vi Fri Cykel.

JOOLL Fri Cykel – 2 modeller:

1. ”Fri JOOLL” som løntillæg

Medarbejder bliver simpelt beskattet af den månedlige leasingpris over lønnen

2. ”JOOLL Hybrid” 

Medarbejder bidrager og virksomheden bidrager samt simpel beskatning af den månedlige leasingpris over lønnen

Firma JOOLL

3. Firma JOOLLs – brug den kun erhvervsmæssigt = ingen beskatning.

Til rent erhvervsbrug? Spørg på vores Business Cargo muligheder der let kan fragte større mængder

Fordelene ved at tilbyde JOOLLs:

Det er ikke småting der kan opnås på medarbejderens kontoen ved at tilbyde mulighed for cykel over lønnen.

Umiddelbart er der 4 hovedårsager til at virksomheder vælger at tilbyde JOOLL til medarbejderne.

Mere effektive medarbejdere

En af vores kunder har for eksempel regnet ud at de kan spare i gennemsnit 10.000 kroner pr medarbejder pr år ved færre sygedage (3 sygedage i gennemsnit) som en konsekvens af at flytte medarbejderne fra passive til aktive transportformer. Selv for dem der allerede cykler i dag vil flere vælge cyklen oftere fordi de kan få en bedre oplevelse på en JOOLL i høj kvalitet.

Grøn omstilling

Der er ingen tvivl om at dette argument er det der for en del af vores kunder vægter højest. Alle kæmper for at vise grønne tiltag og mange virksomheder vælger JOOLLs for at engagere og delagtiggøre deres medarbejdere i omstillingsprocessen. Det er ikke bare godt for klimaaftrykket det er også godt for trivsel og arbejdsmiljø.

Branding mod medarbejdere.

Branding af arbejdspladsen overfor nuværende og fremtidige medarbejdere. Rigtigt mange af vores kunder kan se den økonomiske fornuft i at kunne tilbyde JOOLLs for at øge medarbejderfastholdelsen og ikke mindst kvalificeret medarbejdertiltrækning.

Det rigtige valg

Slip for så ofte som muligt for tog, bus og metro samt eventuelt udgiften til andet befordring så som kilometer penge, pendlerkort, parkering, trængsel på parkeringspladser, taxa osv.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld herunder og så kontakter vi dig hurtigst muligt

  JOOLL
  = Cykel over lønnen!

  JOOLL = Cykel over lønnen

  Bestil din JOOLL

  Som Medarbejder eller Selvstændig kan du nemt sætte din bestilling i gang herunder:

  Cykel service

  1
  2
  3
  4

  Om virksomheden

  Vi har gjort det super enkelt

  Den øverste pris er den månedlige leasingpris inkl. forsikring og fuld service som betales af arbejdsgiver. Måske det bedste anvendelige personalegode man kan give, for slet ikke at tale om at det for arbejdsgiver er driftmæssigt fuldt fradragsberettiget som personaleudgifter.

  Prisen nedenunder er det du som medarbejder betaler netto over skatten om måneden. Altså trækkes inden du får udbetalt din løn. Ja vi ved det godt – super smart, billigt og ikke mindst med kæmpe værdi.

  I alle vores tal til beregning har vi regnet med en gennemsnitlig privat
  skatteprocent på 40%.

  Har du spørgsmål er du altid velkommen til, at kontakte os på JOOLL@JOOLL.DK