34343434

JOOLL giver chefen en fordel!

Argumenterne til JOOLL er mange, men for arbejdsgiver er det ofte de store gevinster der ligger i sundhed, grøn profil, trivsel, fastholdelse osv til en lav udgift i forhold til værdien af dette medarbejdergode 🙂

JOOLL = Cykel over lønnen. En fast pris pr måned inkl serviceaftale og forsikring. 0,- i udbetaling og levering i hele DK. Ingen restværdi og byt til nyt efter perioden. Super smart.

JOOLL - Koncept kort fortalt

Med en JOOLL kan du nu få en super lækker cykel/ladcykel af din arbejdsgiver på helt samme måde som en fri bil.

Konceptet er meget enkelt. Din arbejdsgiver leaser en JOOLL og stiller den til rådighed for dig og du bliver så kun beskattet af leasingprisen over lønnen.

– Og så er serviceaftale og forsikring oven i købet inkluderet

Endelig et grønt medarbejdergode der giver mening og som man kan bruge lige så tosset man vil privat uden bekymringer.
Det kalder vi Fri Cykel.

JOOLL Fri Cykel – 2 modeller:

1. ”Fri JOOLL” som løntillæg

Medarbejder bliver simpelt beskattet af den månedlige leasingpris over lønnen

2. ”JOOLL Hybrid” 

Medarbejder bidrager og virksomheden bidrager samt simpel beskatning af den månedlige leasingpris over lønnen

Firma JOOLL

3. Firma JOOLLs – brug den kun erhvervsmæssigt = ingen beskatning.

Til rent erhvervsbrug? Spørg på vores Business Cargo muligheder der let kan fragte større mængder

Fordelene ved at tilbyde JOOLLs:

Det er ikke småting der kan opnås på medarbejderens kontoen ved at tilbyde mulighed for cykel over lønnen.

Umiddelbart er der 4 hovedårsager til at virksomheder vælger at tilbyde JOOLL til medarbejderne.

Mere effektive medarbejdere

En af vores kunder har for eksempel regnet ud at de kan spare i gennemsnit 10.000 kroner pr medarbejder pr år ved færre sygedage (3 sygedage i gennemsnit) som en konsekvens af at flytte medarbejderne fra passive til aktive transportformer. Selv for dem der allerede cykler i dag vil flere vælge cyklen oftere fordi de kan få en bedre oplevelse på en JOOLL i høj kvalitet.

Grøn omstilling

Der er ingen tvivl om at dette argument er det der for en del af vores kunder vægter højest. Alle kæmper for at vise grønne tiltag og mange virksomheder vælger JOOLLs for at engagere og delagtiggøre deres medarbejdere i omstillingsprocessen. Det er ikke bare godt for klimaaftrykket det er også godt for trivsel og arbejdsmiljø.

Branding mod medarbejdere.

Branding af arbejdspladsen overfor nuværende og fremtidige medarbejdere. Rigtigt mange af vores kunder kan se den økonomiske fornuft i at kunne tilbyde JOOLLs for at øge medarbejderfastholdelsen og ikke mindst kvalificeret medarbejdertiltrækning.

Det rigtige valg

Slip for så ofte som muligt for tog, bus og metro samt eventuelt udgiften til andet befordring så som kilometer penge, pendlerkort, parkering, trængsel på parkeringspladser, taxa osv.

Materiale

Herunder kan du/I åbne vores standard materiale hvor koncept beskrives, der er et udsnit af gode argumenter for både medarbejder og arbejdsgiver samt et udsnit af nogle af vores JOOLLs. (Aktuelt sortiment er på JOOLL.dk) Skulle det være interessant kan vi også lave et link med kode kun til jer, hvor jeres medarbejdere selv kan gå ind og bestille direkte når en overordnet aftale med JOOLL er lavet.

Opsætning og Administration:

Rent opsætningsmæssigt er der meget enkelt. Bestillingen og kommunikation går direkte fra medarbejder til JOOLL. Der vil naturligvis være mulighed for en kontrolinstans så I har helt styr på hvem der bestiller hvad. Man behøver ikke at starte med alle, og man kan for vores skyld tilgå løbende.

Der er desuden mulighed for at opgradere til den udvidede servicepakke – JOOLL ServicePLUS, der dækker alle sliddele igennem hele JOOLL perioden.

Læs mere under Service og forsikring

Hvor mange skal man bestille?

Man kan bestille en JOOLL, flere på en gang, eller bare løbende – og hvordan og hvor man bruger den enkelte cykel blander vi os ikke i. Mange kører frem og tilbage på job, nogle så ofte som muligt, andre til gøremålene inden arbejde med børn og efter arbejde med børnene, nogle bruger den meget i weekenderne osv. Uanset er de positive følgevirkninger altid tilstede 🙂

JOOLL støttes i samarbejde med f.eks.

Med flere

Måske den bedste og grønneste medarbejdergode i verden!

Se her hvad besparelsen er på CO kontoen ifølge ECF (European Cyclists’ Federation) ved bykørsel – Produktion, forbrug og til skrot.

Skal vi kontakte dig?

Udfyld herunder og så kontakter vi dig hurtigst muligt

  JOOLL
  = Cykel over lønnen!

  JOOLL = Cykel over lønnen

  Bestil din JOOLL

  Som Medarbejder eller Selvstændig kan du nemt sætte din bestilling i gang herunder:

  Fordele for virksomhederne

  1
  2
  3
  4

  Om virksomheden

  Vi har gjort det super enkelt

  Den øverste pris er den månedlige leasingpris inkl. forsikring og fuld service som betales af arbejdsgiver. Måske det bedste anvendelige personalegode man kan give, for slet ikke at tale om at det for arbejdsgiver er driftmæssigt fuldt fradragsberettiget som personaleudgifter.

  Prisen nedenunder er det du som medarbejder betaler netto over skatten om måneden. Altså trækkes inden du får udbetalt din løn. Ja vi ved det godt – super smart, billigt og ikke mindst med kæmpe værdi.

  I alle vores tal til beregning har vi regnet med en gennemsnitlig privat
  skatteprocent på 40%.

  Har du spørgsmål er du altid velkommen til, at kontakte os på JOOLL@JOOLL.DK