Job i JOOLL

JOOLL Manager til JOOLL

I JOOLL har vi fuld fart på og vi har brug for flere hæsblæsende dejlige og dygtige mennesker at arbejde sammen med – skal du være med ?

Vi har lige åbnet vores nye kontor på Nordhavn i København hvor vi skal bruge flere hænder til at være med på vores rejse med JOOLL. Både her og nu, men også i nærmeste fremtid.

JOOLL er en start-up virksomhed som arbejder i mobilitets services branchen. Vi har skabt et koncept, som de første, hvor man får Fri Cykel stillet til rådighed af arbejdsgiver – ganske som vi kender det som fri bil. JOOLL tilbyder virksomheder at lease vores JOOLL cykler inklusiv forsikring og service. Vores fokus er det at have en JOOLL skal være en helt ny og bedre oplevelse at have cykel på. Vores sortiment er udpræget eksklusive elektriske cykler i prisgruppen 20.000 til 80.000 stykket, som tidligere kun har været forbeholdt få personer. Vores leasingpriser er fra 449 kroner pr måned. Altid med 0 kroner i udbetaling og ingen restværdi.

JOOLL – Måske det bedste og grønneste medarbejdergode i verden !

Vi har opbakning fra vores samarbejdspartnere så blandt andet tæller VækstFonden, Syd Bank Leasing, Jyske Finans og Tryg Forsikring.

Er du en af vores nye fantastiske JOOLL Managers til vores New Business?

Så er du en top sales performer som synes det er fedt, at gå i markedet med et helt nyt koncept, så vil vi gerne høre fra dig.

Du skal være helt ok med at vi bygger mens vi leverer og vores krav og entusiasme om konceptet skal du kunne efterleve.

Vi vil super gerne snakke med dig der søger efter et sted, hvor du virkelig kan få lov til at vise resultater som omgående bliver til virkelig. Dig som både forstår vigtigheden ved new business samt arbejdet på og for eksisterende business.

Vores JOOLL Managers skal ikke sidde begravet i administration, men skal bruge deres kostbare tid på at sørge for, at så mange som overhovedet muligt selvfølgelig har adgang til en JOOLL.

Det her forestiller vi os om vores JOOLL Managers til vores New Business.

Om dig:

  • Du elsker at angribe et helt nyt marked i dit eksisterende netværk mens du udvider det med nye kunder konstant.
  • Du er en top performer, som leder efter en helt ny branche, hvor du virkelig kan få lov til at lave nogle enestående salgsresultater.
  • Du kigger på vores website og tænker: ”Det der kan jeg banke af sted”
  • Du finder en kæmpe motivation i at være med til at bygge JOOLL.
Dine opgaver som JOOLL Manager i New Business:
  • Opsøgende salgsarbejde over telefon, mail og møder i eget netværk
  • Finde nye indgangsvinkler til egne leads.
  • Opsøgende kanvas salgsarbejde over telefon, mail og møder.
  • Opfølgningssalg på egne accounts.
  • Udarbejdelse af tilbud og opfølgning her af.
  • Fysiske præsentationer af demo JOOLLs til større aftaler.

Vi skal have fart på i JOOLL, hvor vores mål er høje og vi vil glæde os til at sætte nogle mål for dig også sammen vi sammen kan opnå!

Smid vores co-founder Anders Torp en mail om hvem du er og hvorfor du skal med på det “ride” vi har gang i med JOOLL på: TORP@JOOLL.dk

Skriv: JOOLL Manager i emnefelt

Tænker vi der er god kemi og basis for en samtale så giver vi en kop – det er filter kaffe – rigtig start up kaffe ☺

#TakChef

Fang os på de sociale medier

Fri Cykel som fri bil

Lad din arbejdsgiver betale din elektriske JOOLL og få den til rådighed for et lavt månedlig brutto beløb. Det er nemt og billigt. JOOLL er fast leasingpris med serviceaftale og kasko forsikring i 1 pakke.

Det kalder vi Fri Cykel som fri bil.

Konceptet er enkelt

0 kr. i udbetaling - Ingen restværdi

Inkl. forsikring & service

Byt-til-Nyt efter 36 måneder

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os her

Vi glæder os til at levere din JOOLL.

Vi har gjort det super enkelt

Den øverste pris er den månedlige leasingpris inkl. forsikring og fuld service som betales af arbejdsgiver. Måske det bedste anvendelige personalegode man kan give, for slet ikke at tale om at det for arbejdsgiver er driftmæssigt fuldt fradragsberettiget som personaleudgifter.

Prisen nedenunder er det du som medarbejder betaler netto over skatten om måneden. Altså trækkes inden du får udbetalt din løn. Ja vi ved det godt – super smart, billigt og ikke mindst med kæmpe værdi.

I alle vores tal til beregning har vi regnet med en gennemsnitlig privat
skatteprocent på 40%.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til, at kontakte os på JOOLL@JOOLL.DK