34343434

Job i JOOLL

I JOOLL har vi fuld fart på og vi har brug for flere hæsblæsende dejlige og dygtige mennesker at arbejde sammen med – skal du være med ?

Vi har kontor på Nordhavn i København, hvor vi skal bruge flere hænder til at være med på vores rejse med JOOLL. Både her og nu, men også i nærmeste fremtid.

Vi vil rigtig gerne høre fra dig hvis du mener du kan bidrage til vores videre fremdrift. Det kunne være med superkræfter indenfor flere områder. Det kunne både være praktik, deltid og fuldtid afhængig af opgave og person!

JOOLL er en start-up virksomhed som arbejder i mobilitets services branchen. Vi har skabt et koncept, som de første, hvor man får Fri Cykel stillet til rådighed af arbejdsgiver – altså en cykel/ladcykel over lønnen – ganske som vi kender det som fri bil. JOOLL tilbyder virksomheder at lease vores JOOLL cykler inklusiv forsikring og service. Vores fokus er det at have en JOOLL skal være en helt ny og bedre oplevelse at have cykel på. Vores sortiment er udpræget eksklusive elektriske cykler i prisgruppen 20.000 til 80.000 stykket, som tidligere kun har været forbeholdt få personer, men også cykler uden el,. Vores leasingpriser er fra 299 kroner pr måned. Altid med 0 kroner i udbetaling og ingen restværdi.

JOOLL – Måske det bedste og grønneste medarbejdergode i verden !

Vi har opbakning fra vores samarbejdspartnere så blandt andet tæller VækstFonden, SydBank og Tryg Forsikring.

Send os en mail på JOOLL@JOOLL.dk og skriv ”Jeg vil også være JOOLL” i enmefelt sammen med en mail der fortæller om hvem du er og hvad du kan ☺

JOOLL = #FriCykel

Bestil din JOOLL

Som Medarbejder eller Selvstændig kan du nemt sætte din bestilling i gang herunder:

Job i JOOLL

1
2
3
4

Om virksomheden

Vi har gjort det super enkelt

Den øverste pris er den månedlige leasingpris inkl. forsikring og fuld service som betales af arbejdsgiver. Måske det bedste anvendelige personalegode man kan give, for slet ikke at tale om at det for arbejdsgiver er driftmæssigt fuldt fradragsberettiget som personaleudgifter.

Prisen nedenunder er det du som medarbejder betaler netto over skatten om måneden. Altså trækkes inden du får udbetalt din løn. Ja vi ved det godt – super smart, billigt og ikke mindst med kæmpe værdi.

I alle vores tal til beregning har vi regnet med en gennemsnitlig privat
skatteprocent på 40%.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til, at kontakte os på JOOLL@JOOLL.DK