34343434

Lækre JOOLL Elcykler

En JOOLL er altid inklusiv:

  • Ingen binding*
  • Tyveri forsikring & Serviceaftale
  • Lav pris pr/md
  • Byt, køb eller quit din JOOLL efter 36 måneder
  • Leveret klargjort i hele DK

QWIC Urban RD9

249 kr./md i beskatning*

QWIC Urban RD9

249 kr./md i beskatning*

Fandt du ikke det mærke du ledte efter?

Måske har vi den i sortiment allerede – skriv til os på JOOLL@JOOLL.dk

Vil du gerne vide mere?

Har du spørgsmål eller kunne du bare godt tænke dig at høre mere om JOOLL og konceptet – så endelig bare kontakt os.

Du kan sende en mail på
JOOLL@JOOLL.DK

Eller du kan udfylde formularen og så tager vi kontakt til dig hurtigst muligt..

Find din JOOLL!

JOOLL
Elcykler

JOOLL
EL-Ladcykler

JOOLL
Race&MTB

JOOLLs
uden EL

JOOLL
Tilbehør &
Løbehjul

JOOLL = #FriCykel

Vil du også lease en elcykel?

Det er i virkeligheden ikke dig, men din arbejdsgiver, der skal lease elcyklen. Hos JOOLL har vi skabt et koncept, hvor din arbejdsgiver leaser elcyklen og stiller den til rådighed for dig. Du bliver blot beskattet af leasingprisen over lønnen. Skatten trækkes automatisk, inden din løn udbetales – smart ikke?

Hos JOOLL er prisen desuden inklusiv: fast lav leasingpris, serviceaftale, byt-til-nyt efter 36 mdr. og fuld kaskoforsikring.

I Danmark er vi glade for at cykle, og der er ikke nogen tvivl om, at en elcykel gør det meget nemmere og hurtigere at komme fremad. Her taler vi altså om et medarbejdergode af den grønne og sunde slags, som giver mening for alle parter.


Leasing af elcykel over lønnen – smart og simpelt

Det er ikke alle medarbejdere, der har råd til at investere i en ny elcykel, og derfor har vi her hos JOOLL gjort leasing af en elcykel smart og simpelt. Med en elcykel til rådighed vil du opleve langt mere fleksibilitet, fordi motoren hjælper dig på de lange seje strækninger, og du vil samtidig få mere motion ind i en ellers travl hverdag.

Her på siden kan du se de forskellige muligheder for elcykler, du kan få gennem din arbejdsgiver. Har du altid drømt om en ladcykel, en smart citybike eller en MTB med motor? Det og meget mere finder du her hos JOOLL.


Bestil din JOOLL

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/jooll.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 7427

Som Medarbejder eller Selvstændig kan du nemt sætte din bestilling i gang herunder:

Elektriske JOOLLs

1
2
3
4

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/jooll.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 7427

Om virksomheden

Vi har gjort det super enkelt

Den øverste pris er den månedlige leasingpris inkl. forsikring og fuld service som betales af arbejdsgiver. Måske det bedste anvendelige personalegode man kan give, for slet ikke at tale om at det for arbejdsgiver er driftmæssigt fuldt fradragsberettiget som personaleudgifter.

Prisen nedenunder er det du som medarbejder betaler netto over skatten om måneden. Altså trækkes inden du får udbetalt din løn. Ja vi ved det godt – super smart, billigt og ikke mindst med kæmpe værdi.

I alle vores tal til beregning har vi regnet med en gennemsnitlig privat
skatteprocent på 40%.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til, at kontakte os på JOOLL@JOOLL.DK