34343434

JOOLL Business Cargo

En JOOLL er altid inklusiv:

QWIC Urban RD9

249 kr./md i beskatning*

QWIC Urban RD9

249 kr./md i beskatning*

Fandt du ikke det mærke du ledte efter?

Måske har vi den i sortiment allerede – skriv til os på JOOLL@JOOLL.dk

Vil du gerne vide mere?

Har du spørgsmål eller kunne du bare godt tænke dig at høre mere om JOOLL og konceptet – så endelig bare kontakt os.

Du kan sende en mail på
JOOLL@JOOLL.DK

Eller du kan udfylde formularen og så tager vi kontakt til dig hurtigst mulig

  JOOLL = #FriCykel

  JOOLL Cargocykel til erhverv

  For mange erhvervsdrivende og ansatte i byerne er det smart at have en cargocykel til rådighed, når der er forskellige varer og anden last, der skal transporteres og leveres rundt i byen. Særligt i de store byer kan det være problematisk at finde parkering til en bil – men en cykel er der altid plads til!

  Med en JOOLL cargocykel til rådighed kan du med lethed transportere varer fra A til B – og så er det tilmed et grønt, fleksibelt og sundt alternativ til bilen. Er cargocyklen kun til erhvervsbrug? I så fald slipper du og virksomheden for beskatningen. Og ellers så bidrager du til cyklen ved at betale beskatningen over din løn. Nemmere bliver det ikke!


  Leasing af en JOOLL cargocykel

  En cargocykel kan være en stor udskrivning, med ved at lease cyklen gennem JOOLL i en erhvervsaftale, så slipper du og virksomheden for beskatningen. Det er det, vi kalder Firma JOOLL. Dette kræver, at cyklen eller cyklerne udelukkende bruges i erhvervssammenhæng, som når varer skal transporteres eller leveres rundt i byen, eller hvis børnenes institution ønsker et grønnere og mere fleksibelt alternativ til bussen.

  Med i leasingprisen er desuden serviceaftale og årlige tjek, muligheden for byt-til-nyt efter 36 mdr. og fuld kaskoforsikring.

  Vil du vide mere om fordelene for virksomhederne? Læs mere om netop dette her.


  Bestil din JOOLL

  Som Medarbejder eller Selvstændig kan du nemt sætte din bestilling i gang herunder:

  JOOLL Business Cargo

  1
  2
  3
  4

  Om virksomheden

  Vi har gjort det super enkelt

  Den øverste pris er den månedlige leasingpris inkl. forsikring og fuld service som betales af arbejdsgiver. Måske det bedste anvendelige personalegode man kan give, for slet ikke at tale om at det for arbejdsgiver er driftmæssigt fuldt fradragsberettiget som personaleudgifter.

  Prisen nedenunder er det du som medarbejder betaler netto over skatten om måneden. Altså trækkes inden du får udbetalt din løn. Ja vi ved det godt – super smart, billigt og ikke mindst med kæmpe værdi.

  I alle vores tal til beregning har vi regnet med en gennemsnitlig privat
  skatteprocent på 40%.

  Har du spørgsmål er du altid velkommen til, at kontakte os på JOOLL@JOOLL.DK