Sådan fungerer det

Du får en JOOLL stillet til rådighed af dit arbejde inklusiv fuld serviceaftale – Ja, alt er dækket! – og fuld kasko forsikring, så bliver den stjålet, får du en ny. Får du ”Fri JOOLL” eller ”JOOLL Hybrid”, kan du bruge den lige så tosset du vil, privat eller på job – hver dag eller blot en gang imellem. For at du kan få adgang til at vælge en JOOLL, så skal der laves en aftale mellem din virksomhed og JOOLL. Indsend kontaktformularen med dine kontaktoplysninger og så får vi dig med på JOOLL toget hurtigt og let.

Velkommen ombord hos JOOLL.

Fri Cykel som fri bil

Lad din arbejdsgiver betale din elektriske JOOLL og få den til rådighed for et lavt månedlig brutto beløb. Det er nemt og billigt. JOOLL er fast leasingpris med serviceaftale og kasko forsikring i 1 pakke.

Det kalder vi Fri Cykel som fri bil.

Konceptet er enkelt

0 kr. i udbetaling - Ingen restværdi

Inkl. forsikring & service

Byt-til-Nyt efter 36 måneder

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os her

Vi glæder os til at levere din JOOLL.

Vi har gjort det super enkelt

Den øverste pris er den månedlige leasingpris inkl. forsikring og fuld service som betales af arbejdsgiver. Måske det bedste anvendelige personalegode man kan give, for slet ikke at tale om at det for arbejdsgiver er driftmæssigt fuldt fradragsberettiget som personaleudgifter.

Prisen nedenunder er det du som medarbejder betaler netto over skatten om måneden. Altså trækkes inden du får udbetalt din løn. Ja vi ved det godt – super smart, billigt og ikke mindst med kæmpe værdi.

I alle vores tal til beregning har vi regnet med en gennemsnitlig privat
skatteprocent på 40%.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til, at kontakte os på JOOLL@JOOLL.DK