34343434

Service og forsikring

Hos JOOLL går vi meget op i, at det skal være let at sige ja-tak til, at få en super fed JOOLL cykel. Derfor har vi sammensat service- og forsikringspakker der hjælper dig med at kunne fokusere på alle de andre ting i livet der er mere vigtigt. Det eneste vi beder om er, at du gør hvad du kan for at passe på din JOOLL cykel, men ellers brug den helt normalt. Slid, skrammer og buler er en del af at have en JOOLL cykel og det ser vi kun positivt på.

Hvad indeholder vores servicepakke?

Det skal være en fornøjelse at have en JOOLL. Derfor har vi gjort alt hvad vi kan for at gøre det er let og mest muligt administrationsfrit. Inklusiv i vores servicepakke har vi indlagt et fast servicetjek 1 gang om året ude på din arbejdsplads (eller der hvor JOOLL’en er), hvor vi som udgangspunkt kommer ud og servicere på stedet. Vi kan også hente cyklen ind og levere tilbage efter reparation/gennemgang. I enkelte tilfælde hvor der ligger en mekaniker nær brugeren kan det være at vi henviser. Service er efter 6, 18 og 30 måneder. Her gennemgår vores dygtige mekanikere JOOLL’en og sørger for at specielt batteri og motor bliver serviceret. Vi opstrammer , renser og smører mekaniske dele, pumper dækkene, retter og justerer egeren og fælge og tjekker sliddelene. Ganske som en bil, så skal en JOOLL serviceres og gennemtjekkes. Alt dette er inklusiv.
Skulle der være sliddele der trænger til at blive skiftet tilbyder vi også det på stedet. Man kan også tilvælge vores servicePLUS pakke, således udvalgte sliddele og udrykninger ved punkteringer er med i pakken. JOOLL Race & MTB leveres med en servicepakke der indeholder det samme som en standard JOOLL service aftale. Dvs. ikke dæmpere samt andre komponenter der adskiller sig fra ovenstående standard service.

Hvad indeholder servicePLUS pakken?
Hos JOOLL går vi meget op i, at du altid skal være kørende og derfor vælger mange at tilføje servicePLUS pakken for en endnu større dækning.
ServicePLUS pakken indeholder derfor en fuld dækning på udvalgte sliddele der ikke er selvforskyldte. Dette inkluderer punkteringer, hvis kæden springer, nye bremseklodser, nye slanger, nye dæk, nye pedaler eller nye kabler. Ved ServicePLUS reparerer vi uden ekstraomkostninger til arbejdstimer.
Det eneste vi beder om er, at du har gjort hvad du kunne for at holde din cykel fri for skader.
Din servicePLUS pakke virker fra det øjeblik du modtager din JOOLL og indtil din cykel skal leveres tilbage til JOOLL.
Pris for ServicePLUS Pakken (pr JOOLL cykel) er 99 kr ex moms pr. måned.
Hvis du ikke har tilvalgt ServicePLUS pakken fra start, og du på et tidspunkt efterfølgende vil opgradere til ServicePLUS pakken koster det et oprettelsesgebyr på 499 kr ex moms pr JOOLL cykel. Derfra er det 99 kr pr. måned ex moms.
ServicePLUS pakken kan ikke tilkøbes JOOLL Race & MTB cykler.

Der følger forskellige garantier på batteri og motor med 1,2 eller 3 år afhængig af model og producent hvilket betyder at batteri og motor ikke er en del af sliddele der er omfattet af servicePLUS pakken.

Hvordan virker det?
Hvis uheldet er ude er det heldigvis nemt at blive kørende igen. Du skal blot udfylde formularen; https://support.jooll.bike og så sørger vi eller vores partner for, at du får den hjælp du har brug for. I ganske få tilfælde kræver reparationen af din cykel, at du ikke kan få den med det samme, men så lover vi en tæt opfølgning så du hurtigst muligt kan bruge din JOOLL igen. Husk at skrive, model, stelnummer, lokation for cyklen og telefonnummer. 

Hvad med min forsikring?
Hvis du er kommet galt afsted eller du har fået stjålet din JOOLL kan du glæde dig over, at JOOLL cyklerne kommer med 100% dækkende uheld, tyveri og hærværks forsikring, så du trygt kan bevæge dig rundt i trafikken. Det betyder at hvis din JOOLL bliver stjålet så kontakter du JOOLL og du får en erstatningscykel. Det eneste vi kræver af dig er at du har låst cyklen forsvarligt med en forsikringsgodkendt lås. Hvis cyklen skulle blive så beskadiget ved uforskyldt uheld med 3. part eller hærværk så dækker vores forsikring heldigvis også. På den måde vil JOOLL altid gøre hvad vi kan for, at holde dig kørende. Kaskoforsikringen dækker reservedele og komponenter men ikke ridser, buler og skrammer. Forsikringen indeholder en selvrisiko på helt ned til 1.000 kroner for alle typer af cykler. 1.000 kr for cykler uden el. 3.000 kroner for alle almindelige el-cykler (Såfremt batteriet ikke er stjålet og leveres tilbage til JOOLL falder selvrisikoen til 1.000 kroner). For MATE cykler gælder en selvrisiko på 5.000 kr. For ladcykler og Speed-Pedelecs er selvrisikoen 4.000 kroner (Såfremt batteriet ikke er stjålet og leveres tilbage til JOOLL falder selvrisikoen til 2.000 kroner). Ved tyveri efter måned 12 af leasingaftalen frafalder muligheden for frikøb til almindelige vilkår og betingelser.  

Såfremt der er tracker i din JOOLL og denne ikke er aktiveret eller opladt, dækker forsikringen ikke. Det er brugerens ansvar at rapportere straks til JOOLL hvis det bemærkes at trackeren ikke virker. Bliver cyklen stjålet og trackeren ikke har virket dækker der ikke forsikring. 
 

Ved forsikringsanmeldelser skal følgende leveres retur foruden politianmeldelse: Alle udleverede nøgler til lås og evt. batteri. Såfremt dette ikke leveres retur vil selvrisiko andrage 50% af cyklens nypris. Derudover skal der også leveres alle andre eventuelle effekter retur, herunder eventuelt oplader og reservedele.

Er der installeret en GPS tracker og batteriet er lavere end 20% inden gerningsøjeblikket vil forsikringen ikke dække.

Lovpligtig ansvarsforsikring ved 45km/t “Speed-Pedelecs”
Vores JOOLLs som får hjælp op til 45 km/t (speedpedelecs) og vores elløbehjul indeholder forsikringen desuden inklusiv i prisen den lovpligtige udvidet ansvarsforsikring. Så her skal du heller ikke tænke på andet end at nyde din lækre JOOLL 🙂 Disse 45km/t (speedpedelecs) må man ikke køre på uden denne forsikring!

#TakChef

Bestil din JOOLL

Som Medarbejder eller Selvstændig kan du nemt sætte din bestilling i gang herunder:

Service og forsikring

1
2
3
4

Om virksomheden

Vi har gjort det super enkelt

Den øverste pris er den månedlige leasingpris inkl. forsikring og fuld service som betales af arbejdsgiver. Måske det bedste anvendelige personalegode man kan give, for slet ikke at tale om at det for arbejdsgiver er driftmæssigt fuldt fradragsberettiget som personaleudgifter.

Prisen nedenunder er det du som medarbejder betaler netto over skatten om måneden. Altså trækkes inden du får udbetalt din løn. Ja vi ved det godt – super smart, billigt og ikke mindst med kæmpe værdi.

I alle vores tal til beregning har vi regnet med en gennemsnitlig privat
skatteprocent på 40%.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til, at kontakte os på JOOLL@JOOLL.DK