34343434

Service og forsikring

Hos JOOLL går vi meget op i, at det skal være let at sige ja-tak til, at få en super fed JOOLL cykel. Derfor har vi sammensat service- og forsikringspakker der hjælper dig med at kunne fokusere på alle de andre ting i livet der er mere vigtigt. Det eneste vi beder om er, at du gør hvad du kan for at passe på din JOOLL cykel, men ellers brug den helt normalt. Slid, skrammer og buler er en del af at have en JOOLL cykel og det ser vi kun positivt på ☺

Hvad indeholder vores servicepakke?
Det skal være en fornøjelse at have en JOOLL. Derfor har vi gjort alt hvad vi kan for at gøre det er let og mest muligt administrationsfrit. Inklusiv i vores servicepakke har vi indlagt faste servicetjeks 1 gang om året ude på din arbejdsplads (eller der hvor JOOLL’en er), hvor vi som udgangspunkt kommer ud og servicere på stedet. I enkelte tilfælde hvor der ligger en mekaniker nær brugeren kan det være at vi henviser. Service er efter 6, 18 og 30 måneder. Her gennemgår vores dygtige mekanikere JOOLL’en og sørger for at specielt batteri og motor bliver serviceret. Vi opstrammer , rengører , smører mekaniske dele, pumper dækkene, retter og justerer egeren og fælge og tjekker sliddelene. Ganske som en bil, så skal en JOOLL serviceres og gennemtjekkes. Alt dette er inklusiv.
Skulle der være sliddele der trænger til at blive skiftet tilbyder vi også det på stedet. Man kan også simpelt til vælge vores servicePLUS pakke, således sliddele og udrykninger vedi punkteringer er med i pakken. JOOLL Race & MTB leveres med en servicepakke der indeholder det samme som en standard JOOLL service aftale. Dvs. ikke dæmpere samt andre komponenter der adskiller sig fra ovenstående standard service.

Hvad indeholder servicePLUS pakken?
Hos JOOLL går vi meget op i, at du altid skal være kørende og derfor vælger mange at tilføje vores servicePLUS pakken for en endnu støorre dækning.
ServicePLUS pakken indeholder derfor en fuld dækning på alle skader der ikke er selvforskyldte. Hvis du eksempelvis; Punkterer, kæden springer, har brug for nye bremsere, nye dæk, nye kabler osv. Generelt er alle sliddele iI JOOLL perioden omfattet af servicePLUS pakken, således vi blot reparerer uden ekstraomkostninger til hverken reservedele eller arbejdstimer.
Det eneste vi beder om er, at du har gjort hvad du kunne for at holde din cykel fri for skader.
Din servicePLUS pakke virker fra det øjeblik du modtager din JOOLL og indtil din cykel skal leveres tilbage til JOOLL.
Pris for ServicePLUS Pakken (pr JOOLL cykel) er 99 kr ex moms pr. Måned.
Hvis du på et tidspunkt vil opgradere til ServicePLUS pakken koster det et oprettelsesgebyr på 499 kr ex moms pr JOOLL cykel. Derfra er det 99 kr pr. Måned ex moms.
ServicePLUS pakken kan ikke tilkøbes JOOLL Race & MTB cykler.

Der følger forskellige garantier på batteri og motor med 1,2 eller 3 år afhængig af model og producent hvilket betydet at batteri og motor ikke er en del af sliddele der er omfattet af servicePLUS pakken.

Hvordan virker det?
Hvis uheldet er ude er det heldigvis nemt at blive kørende igen. Du skal blot ringe til det nummer du har fået anvist og så sørger vi eller vores partner for, at du får den hjælp du har brug for. I ganske få tilfælde kræver reperationen af din cykel, at du ikke kan få den med det samme, men så lover vi en tæt opfølgning så du hurtigst muligt kan bruge din JOOLL igen.

Hvad med min forsikring?
Hvis du er kommet galt afsted eller du har fået stjålet din JOOLL kan du glæde dig over, at JOOLL cyklerne kommer med fuld kasko forsikring, så du trygt kan bevæge dig rundt i trafikken. Hvis cyklen skulle blive så beskadiget, at den ikke kan repareres så får du en lånecykel stillet til rådighed indtil en ny cykel er fremskaffet. På den måde vil JOOLL altid gøre hvad vi kan for, at holde dig kørende. Forsikringen indeholder en lille selvrisiko på 1.000 kroner uanset hvilken JOOLL.
Vores JOOLLs som får hjælp op til 45 km/t (speedpedelecs) og vores elløbehjul indeholder desuden inklusiv i prisen den lovpligtige udvidet ansvarsforsikring.

#TakChef

Fang os på de sociale medier

Vi har gjort det super enkelt

Den øverste pris er den månedlige leasingpris inkl. forsikring og fuld service som betales af arbejdsgiver. Måske det bedste anvendelige personalegode man kan give, for slet ikke at tale om at det for arbejdsgiver er driftmæssigt fuldt fradragsberettiget som personaleudgifter.

Prisen nedenunder er det du som medarbejder betaler netto over skatten om måneden. Altså trækkes inden du får udbetalt din løn. Ja vi ved det godt – super smart, billigt og ikke mindst med kæmpe værdi.

I alle vores tal til beregning har vi regnet med en gennemsnitlig privat
skatteprocent på 40%.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til, at kontakte os på [email protected]