Service og forsikring

Hos JOOLL går vi meget op i, at det skal være let at sige ja-tak til, at få en super fed elektrisk cykel. Derfor har vi sammensat en service og forsikringspakke der hjælper dig med kunne fokusere på alle de andre ting i livet der er mere vigtigt. Det eneste vi beder om er, at du gør hvad du kan for at passe på din JOOLL cykel, så vi kan få den tilbage i god stand.

Hvad indeholder min JOOLL service pakke?

Hos JOOLL går vi meget op i, at du altid skal være kørende og at det skal være enkelt hvis uheldet er ude.

Servicepakken indeholder derfor en fuld dækning på alle skader der ikke er selvforskyldte. Hvis du eksempelvis; Punkterer, kæden springer, batteriet ikke virker eller at motoren laver bøvl, så er du dækket ind. Det eneste vi forudsætter er blot, at du har gjort hvad du kunne for at holde din cykel fri for skader.

Din servicepakke virker fra det øjeblik du modtager din JOOLL og indtil din cykel skal leveres tilbage til JOOLL.

Hvordan virker det?

Hvis uheldet er ude er det heldigvis nemt at blive kørende igen. Du skal blot ringe til det nummer du har fået anvist og så sørger vi eller vores partner for, at du får den hjælp du har brug for. I ganske få tilfælde kræver reperationen af din cykel, at du ikke kan få den med det samme, men så lover vi en tæt opfølgning så du hurtigst muligt kan bruge din JOOLL igen.

Hvad med min forsikring?

Hvis du er kommet galt afsted eller du har fået stjålet din JOOLL kan du glæde dig over, at JOOLL cyklerne kommer med fuld kasko forsikring, så du trygt kan bevæge dig rundt i trafikken. Hvis cyklen skulle blive så beskadiget, at den ikke kan repareres så får du en lånecykel stillet til rådighed indtil en ny cykel er fremskaffet. På den måde vil JOOLL altid gøre hvad vi kan for, at holde dig kørende. Bemærk dog at forsikringen indeholder en selvrisiko på 1.000 kroner.

#TakChef

Fang os på de sociale medier

Vi har gjort det super enkelt

Den øverste pris er den månedlige leasingpris inkl. forsikring og fuld service som betales af arbejdsgiver. Måske det bedste anvendelige personalegode man kan give, for slet ikke at tale om at det for arbejdsgiver er driftmæssigt fuldt fradragsberettiget som personaleudgifter.

Prisen nedenunder er det du som medarbejder betaler netto over skatten om måneden. Altså trækkes inden du får udbetalt din løn. Ja vi ved det godt – super smart, billigt og ikke mindst med kæmpe værdi.

I alle vores tal til beregning har vi regnet med en gennemsnitlig privat
skatteprocent på 40%.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til, at kontakte os på JOOLL@JOOLL.DK