34343434

JOOLL - uden EL

En JOOLL er altid inklusiv:

  • Ingen binding*
  • Tyveri forsikring & Serviceaftale
  • Lav pris pr/md
  • Byt, køb eller quit din JOOLL efter 36 måneder
  • Leveret klargjort i hele DK

QWIC Urban RD9

249 kr./md i beskatning*

QWIC Urban RD9

249 kr./md i beskatning*

Find din JOOLL!

JOOLL
Elcykler

JOOLL
EL-Ladcykler

JOOLL
Race&MTB

JOOLLs
uden EL

JOOLL
Tilbehør &
Løbehjul

Fandt du ikke det mærke du ledte efter?

Måske har vi den i sortiment allerede – skriv til os på JOOLL@JOOLL.dk

Vil du gerne vide mere?

Har du spørgsmål eller kunne du bare godt tænke dig at høre mere om JOOLL og konceptet – så endelig bare kontakt os.

Du kan sende en mail på
JOOLL@JOOLL.DK

Eller du kan udfylde formularen og så tager vi kontakt til dig hurtigst muligt..

Sådan kan din arbejdsgiver lease en cykel

Cyklen er et allemandseje – men en JOOLL er for dig, der får den gennem din arbejdsgiver. Konceptet her er meget enkelt. Din arbejdsgiver leaser den cykel, der imødekommer dine behov, og du bidrager til den ved at betale beskatningen over din løn. Du slipper derfor med langt mindre, end hvis du selv skulle investere, og din arbejdsgiver giver dig et gode, der støtter en både grøn og sundere livsstil. What’s not to like?

Her på siden finder du et stort udvalg af forskellige cykler uden el, som du kan få stillet til rådighed gennem JOOLL. Selvom det er din arbejdsgiver, der står for leasingen, så kan du bruge cyklen privat såvel som til og fra arbejde.

 

Få en JOOLL over lønnen

Med en JOOLL får du et grønt, mere fleksibelt og sundere alternativ til bilen eller bussen. Derudover er der mange fordele, som aftalen også indebærer. Prisen er nemlig inklusiv serviceaftale og årlige tjek, fuld kaskoforsikring, levering i hele Danmark og muligheden for at byt-til-nyt efter 36 mdr.

Udvalget tæller forskellige cykler til både herrer og damer, så du kan vælge netop den cykel, der passer til dine behov, præferencer og livsstil. Er du til en klassisk damecykel med kurv eller en sporty citybike? Nu er det bare at få aftalen klaret med din arbejdsgiver, så du kan få fri cykel og sætte skub i pedalerne.

 
Bestil din JOOLL

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/jooll.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 7427

Som Medarbejder eller Selvstændig kan du nemt sætte din bestilling i gang herunder:

JOOLL – Uden El

1
2
3
4

Warning: A non-numeric value encountered in /var/www/jooll.dk/public_html/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 7427

Om virksomheden

Vi har gjort det super enkelt

Den øverste pris er den månedlige leasingpris inkl. forsikring og fuld service som betales af arbejdsgiver. Måske det bedste anvendelige personalegode man kan give, for slet ikke at tale om at det for arbejdsgiver er driftmæssigt fuldt fradragsberettiget som personaleudgifter.

Prisen nedenunder er det du som medarbejder betaler netto over skatten om måneden. Altså trækkes inden du får udbetalt din løn. Ja vi ved det godt – super smart, billigt og ikke mindst med kæmpe værdi.

I alle vores tal til beregning har vi regnet med en gennemsnitlig privat
skatteprocent på 40%.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til, at kontakte os på JOOLL@JOOLL.DK