Om JOOLL

JOOLL er stiftet af de 2 x Anders – henholdsvis Anders Westergaard & Anders Torp.

Ideen til JOOLL kom ved, at Westergaard kiggede på et jobtilbud med tilhørende lønpakke. Han spurgte iværksætter vennen Torp om han kendte til et koncept hvor man fik en leaset cykel igennem sin arbejdsplads – ganske som vi kender det fra en fri firmabil. Westergaard havde nemlig ikke et ønske om, at skulle have en bil hverken privat eller blive beskattet af en, men ville egentlig allerhelst bare gerne have en rigtig god premium elektrisk cykel. Det gav mening for at spare udgiften til egen bil eller til at lease samt at det nemt ville koste over 1000 kr. pr måned at parkere den. En bil ville heller ikke lette familiens daglige gøremål, men det vil en cykel derimod. Og helst to faktisk. Eksempelvis en elektrisk ladcykel, hvor børnene og indkøbene kunne være i og en 2-hjulet cykel hvis børnene ikke skulle med. En cykel skulle de have under alle omstændigheder, men ville hellere have den igennem arbejdet og således blive beskattet pr måned. På denne måde ville familien ikke have en stor kontant udskrivning på cykel, men kunne i stedet for få den igennem arbejdet. Arbejdsgiver kunne så have en fordelagtig leasingaftale inklusiv forsikring og reparationsaftale.

Westergaard spurgte Torp om et sted, hvor man kunne få dette og dermed var ideen født. Begge kunne se alle fordelene fra både en medarbejders synspunkt og Torp, qua hans fortid fra arbejdsgivers synspunkt, da det ville være en forholdsvis billig udgift til et personalegode med kæmpe værdi for både helbredet, humøret, klimaet og ikke mindst de sparede udgifter til brændstof, parkeringsafgifter og tabt tid i trængsel.

Vi kan derfor nu sige:

JOOLL – Fri Cykel – over lønnen!

  • Inkl. fuld forsikring & service
  • 0 kr. i udbetaling & Ingen restværdi
  • Byt til nyt efter 36 mdr.
  • Måske verdens bedste og grønneste transport til både job og fritid

Tak fordi du læste med – det sætter vi pris på – og få dig så en JOOLL 😉

Grundlæggerne

Anders Torp

Co-Founder

Anders Westergaard

Co-Founder

JOOLL - Fri cykel som fri bil

Vil du gerne vide mere?

Har du spørgsmål eller kunne du bare godt tænke dig at høre mere om JOOLL og konceptet – så endelig bare kontakt os.

Du kan sende en mail på
JOOLL@JOOLL.DK

Eller du kan udfylde formularen og så tager vi kontakt til dig hurtigst mulig

#TakChef

Fang os på de sociale medier

Fri Cykel som fri bil

Lad din arbejdsgiver betale din elektriske JOOLL og få den til rådighed for et lavt månedlig brutto beløb. Det er nemt og billigt. JOOLL er fast leasingpris med serviceaftale og kasko forsikring i 1 pakke.

Det kalder vi Fri Cykel som fri bil.

Konceptet er enkelt

0 kr. i udbetaling - Ingen restværdi

Inkl. forsikring & service

Byt-til-Nyt efter 36 måneder

Har du spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os her

Vi glæder os til at levere din JOOLL.

Vi har gjort det super enkelt

Den øverste pris er den månedlige leasingpris inkl. forsikring og fuld service som betales af arbejdsgiver. Måske det bedste anvendelige personalegode man kan give, for slet ikke at tale om at det for arbejdsgiver er driftmæssigt fuldt fradragsberettiget som personaleudgifter.

Prisen nedenunder er det du som medarbejder betaler netto over skatten om måneden. Altså trækkes inden du får udbetalt din løn. Ja vi ved det godt – super smart, billigt og ikke mindst med kæmpe værdi.

I alle vores tal til beregning har vi regnet med en gennemsnitlig privat
skatteprocent på 40%.

Har du spørgsmål er du altid velkommen til, at kontakte os på JOOLL@JOOLL.DK