34343434

Canyon Cykler

JOOLL =

– Cykel over lønnen som Medarbejder!
– Cykel Leaset i firmaet som Selvstændig!

QWIC Urban RD9

249 kr./md i beskatning*

QWIC Urban RD9

249 kr./md i beskatning*

En JOOLL er altid inklusiv:

Fandt du ikke det mærke du ledte efter?

Måske har vi den i sortiment allerede – skriv til os på JOOLL@JOOLL.dk

Vil du gerne vide mere?

Har du spørgsmål eller kunne du bare godt tænke dig at høre mere om JOOLL og konceptet – så endelig bare kontakt os.

Du kan sende en mail på
JOOLL@JOOLL.DK

Eller du kan udfylde formularen og så tager vi kontakt til dig hurtigst mulig

  JOOLL = #FriCykel

  Canyon MTB

  Hos JOOLL ønsker vi at give dig muligheden for at få nogle af de bedste cykler i verden, så du kan blive transporteret rundt under de bedste forudsætninger. Derfor har vi – helt eksklusivt – fået muligheden for at tilbyde de flotte cykler fra Canyon, som er af allerhøjeste kvalitet.

  Du skal blot vælge den Canyon cykel, der matcher dine behov – og med JOOLL kan du få din nye cykel over lønnen. En cykeltur på en Canyon MTB eller racercykel vil øge din sundhed på sjov og udfordrende vis. Samtidig kan jævnlige cykelture bidrage til en højere trivsel.

   

  Canyon MTB, Canyon Racer eller en helt tredje Canyon cykel?

  Canyon fremstiller en lang række forskellige cykler, men fælles for dem alle er dog, at de er af allerhøjeste kvalitet. Virksomheden er perfektionistiske, når det kommer til design og udvikling af de bedste cykler – men hvilken variant skal du så vælge?

  Er du vild med adventure, der indeholder stejle stigninger og tekniske nedkørsler? Så er en Canyon mountainbike højst sandsynligt en cykel, som du både kan få glæde af i dagligdagen og fritiden. Det kan også være, at du går mere op i at køre stærkt på landevejen, så vil en Canyon Racer helt klart være det perfekte match.

  Din arbejdsplads kan lease din næste cykel. Du kan få din cykel over lønnen som medarbejder eller lease den i firmaet som selvstændig. Tag et kig på vores udvalg af Canyon cykler her hos JOOLL.  

  Bestil din JOOLL

  Som Medarbejder eller Selvstændig kan du nemt sætte din bestilling i gang herunder:

  Canyon Cykler

  1
  2
  3
  4

  Om virksomheden

  Vi har gjort det super enkelt

  Den øverste pris er den månedlige leasingpris inkl. forsikring og fuld service som betales af arbejdsgiver. Måske det bedste anvendelige personalegode man kan give, for slet ikke at tale om at det for arbejdsgiver er driftmæssigt fuldt fradragsberettiget som personaleudgifter.

  Prisen nedenunder er det du som medarbejder betaler netto over skatten om måneden. Altså trækkes inden du får udbetalt din løn. Ja vi ved det godt – super smart, billigt og ikke mindst med kæmpe værdi.

  I alle vores tal til beregning har vi regnet med en gennemsnitlig privat
  skatteprocent på 40%.

  Har du spørgsmål er du altid velkommen til, at kontakte os på JOOLL@JOOLL.DK