34343434

JOOLL Race & MTB

En JOOLL er altid inklusiv:

Race & MTB - Gravel

QWIC Urban RD9

249 kr./md i beskatning*

QWIC Urban RD9

249 kr./md i beskatning*

Fandt du ikke det mærke du ledte efter?

Måske har vi den i sortiment allerede – skriv til os på JOOLL@JOOLL.dk

Vil du gerne vide mere?

Har du spørgsmål eller kunne du bare godt tænke dig at høre mere om JOOLL og konceptet – så endelig bare kontakt os.

Du kan sende en mail på
JOOLL@JOOLL.DK

Eller du kan udfylde formularen og så tager vi kontakt til dig hurtigst mulig

  JOOLL = #FriCykel

  Leasing af MTB og Racercykler

  For mange cykelentusiaster, er der ikke noget, der slår en mountainbike. Her hos JOOLL kan du få en MTB gennem din arbejdsgiver, som leaser cyklen – og så har du adgang til en super lækker MTB i hverdagen, som du kan bruge, når du skal til og fra arbejde, og som du samtidig kan bruge privat.

  Med en mountainbike til rådighed kan du træne i skoven, få mere motion ind i dagligdagen og vælge et grønnere alternativ til bilen eller bussen. Du kan desuden vælge cykler både med og uden elektrisk motor, hvis du vil have lidt ekstra hjælp op ad bakkerne. Der er med andre ord masser af fordele ved at vælge en JOOLL-aftale.


  Sådan leaser din arbejdsgiver en JOOLL

  Konceptet er enkelt: din arbejdsgiver dækker den månedlige pris på cyklen, du beskattes over din løn og får en lækker MTB eller racercykel i bytte. Prisen er desuden inklusiv levering, klargøring fuld kasko og serviceaftale.

  Med hjælp fra din arbejdsgiver kan du få gang i de gode cykelvaner – og med en racercykel til rådighed, er der ingen undskyldning. Hvor mountainbiken er oplagt til kuperet terræn, som måske både byder på skov- og grusstier, så er racercyklen født til landevejens lange strækninger. Lyder det som et grønt medarbejdergode, der giver mening for dig og din arbejdsgiver? Kontakt os i dag!


  Bestil din JOOLL

  Som Medarbejder eller Selvstændig kan du nemt sætte din bestilling i gang herunder:

  JOOLL Racing Gravel

  1
  2
  3
  4

  Om virksomheden

  Vi har gjort det super enkelt

  Den øverste pris er den månedlige leasingpris inkl. forsikring og fuld service som betales af arbejdsgiver. Måske det bedste anvendelige personalegode man kan give, for slet ikke at tale om at det for arbejdsgiver er driftmæssigt fuldt fradragsberettiget som personaleudgifter.

  Prisen nedenunder er det du som medarbejder betaler netto over skatten om måneden. Altså trækkes inden du får udbetalt din løn. Ja vi ved det godt – super smart, billigt og ikke mindst med kæmpe værdi.

  I alle vores tal til beregning har vi regnet med en gennemsnitlig privat
  skatteprocent på 40%.

  Har du spørgsmål er du altid velkommen til, at kontakte os på JOOLL@JOOLL.DK