34343434

Principia Cykler

JOOLL =

– Cykel over lønnen som Medarbejder!
– Cykel Leaset i firmaet som Selvstændig!

QWIC Urban RD9

249 kr./md i beskatning*

QWIC Urban RD9

249 kr./md i beskatning*

En JOOLL er altid inklusiv:

Fandt du ikke det mærke du ledte efter?

Måske har vi den i sortiment allerede – skriv til os på JOOLL@JOOLL.dk

Vil du gerne vide mere?

Har du spørgsmål eller kunne du bare godt tænke dig at høre mere om JOOLL og konceptet – så endelig bare kontakt os.

Du kan sende en mail på
JOOLL@JOOLL.DK

Eller du kan udfylde formularen og så tager vi kontakt til dig hurtigst mulig

  JOOLL = #FriCykel

  Er du til fart over feltet og de hurtige ture langs landevejen, er en af Principias mountainbike-cykler eller racercykler lige sagen for dig. Cyklerne er af dansk design og med masser af detaljer, der sætter kvaliteten i top. Principias cykler er nemlig bygget til at præstere.

  Hos JOOLL tilbyder vi Principia racer eller MTB. Her får du en cykel, du kan bruge året rundt. Principias cykler er et transportmiddel, som du kan bruge til sjov, til træning eller til hverdagsbrug.

   

  Principia cykler – en stabil og sikker oplevelse

  JOOLLS Principia cykler har en effektiv affjedring, som er behagelig, hvis du skal bruge cyklen i forskellige terræner. Du får en stabil og sikker cykeloplevelse. Så med en cykel fra Principia er der ingen begrænsninger.

  Ønsker du en Principia cykel, som er nem at betale, kan JOOLL tilbyde dette. Din arbejdsplads kan lease den JOOLL-cykel, som du ønsker – og på den måde får du stillet en cykel til rådighed, hvor du betaler for cyklen over din løn. Netop med en Principia cykel kan du få en cykel gennem din arbejdsplads, som både fungerer som et let tilgængeligt transportmiddel til og fra arbejde, men cyklen er også din til fri afbenyttelse og kan altså bruges i din fritid, som det lyster.

  Bestil din JOOLL

  Som Medarbejder eller Selvstændig kan du nemt sætte din bestilling i gang herunder:

  Principia Cykler

  1
  2
  3
  4

  Om virksomheden

  Vi har gjort det super enkelt

  Den øverste pris er den månedlige leasingpris inkl. forsikring og fuld service som betales af arbejdsgiver. Måske det bedste anvendelige personalegode man kan give, for slet ikke at tale om at det for arbejdsgiver er driftmæssigt fuldt fradragsberettiget som personaleudgifter.

  Prisen nedenunder er det du som medarbejder betaler netto over skatten om måneden. Altså trækkes inden du får udbetalt din løn. Ja vi ved det godt – super smart, billigt og ikke mindst med kæmpe værdi.

  I alle vores tal til beregning har vi regnet med en gennemsnitlig privat
  skatteprocent på 40%.

  Har du spørgsmål er du altid velkommen til, at kontakte os på JOOLL@JOOLL.DK