34343434

Winther Cykler

JOOLL =

– Cykel over lønnen som Medarbejder!
– Cykel Leaset i firmaet som Selvstændig!

QWIC Urban RD9

249 kr./md i beskatning*

QWIC Urban RD9

249 kr./md i beskatning*

En JOOLL er altid inklusiv:

Fandt du ikke det mærke du ledte efter?

Måske har vi den i sortiment allerede – skriv til os på JOOLL@JOOLL.dk

Vil du gerne vide mere?

Har du spørgsmål eller kunne du bare godt tænke dig at høre mere om JOOLL og konceptet – så endelig bare kontakt os.

Du kan sende en mail på
JOOLL@JOOLL.DK

Eller du kan udfylde formularen og så tager vi kontakt til dig hurtigst mulig

  JOOLL = #FriCykel

  Winther cykler er både praktiske, af god kvalitet og ikke nok med det, er Winther cykler også med på moden, når det kommer til designet.

  Hos JOOLL har vi et udvalg af cykler fra Winther. Du vælger blot din ønskede JOOLL fra Winther og får den betalt over lønnen. Din arbejdsplads kan bl.a. også stille en Winther ladcykel med eller uden el til rådighed. En ladcykel fra Winther kan være en fordel for dig, hvis du skal hente og bringe dine børn.  

   

  Hvilken Winther cykel matcher dit behov?

  Vores Winther cykler fås både med eller uden el – men fælles for alle modellerne er komfort, kvalitet og funktionalitet. Sikkerheden er ligeledes i top.

  Med vores ladcykler kan børnene fragtes rundt og være en del af cykelturen. Du kan også nemt transportere dine varer eller lign. Om cyklen så skal være med eller uden el er op til dig. Fordelene ved el-ladcyklen er dog, at du kan spare på kræfterne, men stadig få en god cykeltur hver dag.

  En Winther ladcykel kan være dyr, og JOOLL giver dig derfor en nem løsning til hverdagen, da din arbejdsplads kan lease vores ladcykler og stille dem til rådighed for dig. Igennem JOOLL får du en splinterny cykel, som betales over din løn. Det er både nemt, bekvemt og effektivt!

  Bestil din JOOLL

  Som Medarbejder eller Selvstændig kan du nemt sætte din bestilling i gang herunder:

  Winther cykler

  1
  2
  3
  4

  Om virksomheden

  Vi har gjort det super enkelt

  Den øverste pris er den månedlige leasingpris inkl. forsikring og fuld service som betales af arbejdsgiver. Måske det bedste anvendelige personalegode man kan give, for slet ikke at tale om at det for arbejdsgiver er driftmæssigt fuldt fradragsberettiget som personaleudgifter.

  Prisen nedenunder er det du som medarbejder betaler netto over skatten om måneden. Altså trækkes inden du får udbetalt din løn. Ja vi ved det godt – super smart, billigt og ikke mindst med kæmpe værdi.

  I alle vores tal til beregning har vi regnet med en gennemsnitlig privat
  skatteprocent på 40%.

  Har du spørgsmål er du altid velkommen til, at kontakte os på JOOLL@JOOLL.DK